VejledningerVælg et emneOffice 365 OneDrive for BusinessÆndre rettigheder på en mappe i OneDrive delt med specifikke personer

Ændre rettigheder på en mappe i OneDrive delt med specifikke personer

1. Åben OneDrive for Business i browseren

2. Find den mappe du vil ændre rettighederne på

3. Sæt et flueben ud for mappen i venstre side

4. Klik på (i) - der åbnes et panel i højre side

5. Klik på "Administrer adgang"

6. Find den bruger du ønsker at ændre rettigheder for og klik på den lille pil

7. Vælg den rettighed du ønsker at ændre til

"Skift til kun visning": Ændrer rettigheden, så personen ikke længere kan ændre i de filer ligger i mappen

"Stop deling": Stopper delingen helt med den valgte person

8. Hvis du vælger "Skift til kun visning"

Nu står der "Kan få vist" som den rettighed den valgte bruger har til den delte mappe

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret