Vejledninger

Stop synkronisering af mapper fra Teams til din stifinder

Opdateret Nov 12, 2020

Hvis du vil fjerne de mapper, der synkroniseres fra ét af dine teams, fra stifinderen, skal du følge trinene nedenfor.

Du må IKKE forsøge at slette mappen direkte, men skal følge vejledningen nedenfor om at "stoppe synkroniseringen" først.

Hvis du ønsker at bevare synkroniseringen, men i stedet ønsker at frigøre den plads, som dine Teams optager på din harddisk, skal du i stedet følge denne vejledning:

Frigør plads på din harddisk fra Teams og OneDrive

1. Åbn Stifinder og tryk på mappen "KP"

IT-service - Dokumenter

2. Højreklik på den mappe du vil fjerne i Stifinder (1) og vælg undermenuen: "Indstillinger" (2)

KP

3. Vælg: "Stop synkronisering" ud for den mappe du ikke længere vil have i Stifinder

KP

4. Tryk: "OK"

KP

5. Du kan nu se, at mappen ikke længere synkroniseres ved at den lyseblå sky er væk

KP

6. Højreklik på mappen (1) og vælg: "Slet" (2)

Der er nægtet adgang til mappen.

Mappen er nu slettet i Stifinder

KP

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Fastgør filer/mapper så de nemmere kan genfindes via Word, Excel eller PowerPoint
Næste Vejledning Synkroniser udvalgte mapper fra Teams til din PC
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os