Vejledninger

Zoom FAQ

Senest opdateret

Hvad er seneste status vedr. Københavns Kommune og brug af Zoom?

Københavns Kommune har valgt ikke selv at anvende Zoom. De har meldt ud, at man ikke må anvende en mailadresse fra Københavns Kommune i Zoom. Dette forhindrer ikke, at ansatte i Københavns Kommune i deres egenskab af studerende hos KP går til eksamen via Zoom. De skal blot anvende en KP mailadresse, når de logger på, enten via Zoom klienten eller via en browser. Dette svar er givet af en kontorchef i Koncern IT i Københavns Kommune.

Hvis man logger ind via browser – er det så lige så sikkert som at bruge Zoom-klienten? Og hvis ja, hvorfor er det så overhovedet nødvendigt for nogen studerende at downloade klienten?

Browser og Zoom klient er lige sikre, men kan begge have sikkerhedshuller. Det er vigtigt at holde både browser og Zoom klient opdateret.

Årsagen til at vi anbefaler at installere Zoom klienten er, at der er flere muligheder med Zoom klienten.

Hvad sker der når man allerede har en Zoom-klient installeret på sin pc? Kan man så tilgå eksamen via linket uden problemer?

Ja, når man klikker på eksamenslinket kan man vælge ikke at åbne Zoom og i stedet tilgå linket via en browser se mere her: Deltag ved at bruge en webbrowser

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Hvis du ikke har Zoom knappen i Outlook
Næste Vejledning Sikring af Zoom møder
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os