Vejledninger

1.5 Notifikationer og beskeder

Opdateret

I Itslearning får du notifikationer, når der er nye opslag eller feedback på opgaver. I beskedværktøjet kan du modtage og sende beskeder til dine medstuderende, til grupper og til din underviser.

Denne vejledning viser, hvordan notifikationer og beskeder fungerer, samt hvordan du kan slå e-mailpåmindelser til, så du bliver mindet om, at der er enten nye opgaver, opslag eller beskeder i Itslearning.

1. Notifikationer

1.1. Du kan se dine notifikationer på klokkeikonet øverst i højre hjørne (1), når du er logget ind på Itslearning. Når du klikker på ikonet, vises de fem nyeste notifikationer. Har du mere end fem notifikationer, kan du se dem ved at klikke på 'Vis alle' (2).

For at modtage notifikationer skal du huske at stjernemarkere dine rum.

2. Beskedværktøjet

2.1. I beskedværktøjet kan du modtage og sende beskeder. Du tilgår værktøjet ved at klikke på beskedikonet øverst i højre hjørne (1). I hurtigvisningen kan du se de fem nyeste beskeder, og sende en ny besked (2). Du kan tilgå alle funktioner i beskedværktøjet ved at klikke på 'Alle beskeder' (3).

2.2. I venstre kolonne har du adgang til alle dine beskeder. Du kan bruge søgefunktionen til at finde en besked, eller filtrere din søgning (1).

2.3. Hvis der er flere personer i en tråd, kan du se det på ikonet ved siden af trådens overskrift (1).

2.4. Klik på 'Ny' og send en ny besked. Angiv en eller flere personer, som beskeden skal sendes til (1), og skriv din besked (2). Du kan tilføje filer (3) og emojis (4) i din besked.

2.5. Skriver du til flere personer, så starter du en gruppesamtale mellem dig og de valgte personer.

Bemærk i øvrigt, at Itslearning-app'en tilbyder at sende push-beskeder til din telefon om beskeder, opgaver og nye opslag. Det er mange studerende glade for.

3. Slå e-mailpåmindelser til

3.1. Tilgå menuen for din profil (1), og vælg 'Dine indstillinger' (2).

3.2. Du kan både få beskeder på e-mail omkring nye opgaver, nyheder og opslag (1), og så kan du også modtage e-mailpåmindelser om, at du har nye beskeder i Itslearning (2)

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning 1.4 Find og naviger i dine undervisningsplaner
Næste Vejledning 1.6 Skema og kalender
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os