Vejledninger

Deling af avanceret søgning

Opdateret Jun 10, 2021

Det er muligt at dele en avanceret søgning til en eller flere kolleger eller teams.

Gå til dine gemte visninger via avanceret søgning

Marker den avancerede søgning (visning) du ønsker at dele.

Klik herefter på den runde ring under Listeværktøjer Gemte visninger 

Klik på tilføje bruger /Team for at vælge hvem du vil dele din avancerede søgning med. 

Fremsøg og marker den eller de personer/Teams du ønsker at dele med.

Hvis du vil dele med et team, frem for enkeltpersoner, kan du ændret søgefeltet til at søge efter teams.

Angiv de kriterier du ønsker at opsætte for din deling:

1. Læs - søgning kan bruges af modtager som den er

2. Skriv - søgningen kan redigeres af modtager

3. Slet - modtager kan slette søgningen der deles (vær opmærksom på at den slettes hos alle den er delt med)

4. Tilføj - modtager kan tilføje yderligere til søgningen

5. Tildel - modtager vil stå som eje er at søgningen og den vil ikke længere være synlig for dig (med mindre modtager deler den med dig)

6. Del - modtager kan distribuere søgningen videre til andre brugere/Teams

Afslut med at klikke på Del

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning Begreber og navigation
Næste Vejledning esas-ordbog
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os