Vejledninger

9.2 Opret forudsætningskrav i et rum

Opdateret May 20, 2021

I Itslearning er det muligt at oprette forudsætningskrav manuelt. Vær opmærksom på, om jeres uddannelse har retningslinjer for dette, læs retningslinjerne her.

Ved manuelt oprettede forudsætningskrav er det muligt at tildele forudsætningskravet til udvalgte studerende, og tilknytte en opgave fra Itslearning til forudsætningskravet.

Vær opmærksom på, at data mellem Itslearning og forudsætningskravsmodulet tager 24 timer at synkronisere. Det betyder, at hvis du opretter en opgave, som du vil tilknytte til forudsætningskravet, kan du først gøre dette efter 24 timer. Det samme gælder for aflæsning af bedømmelseskala - fra bedømmelsen er angivet, til den kan læses i forudsætningskravsmodulet.

1. Opret et forudsætningskrav

1.1. Tilgå et rum, og klik på rumfanen 'Status og opfølgning' (1). Vælg derefter 'Forudsætningskrav' (2).

1.2. Vælg 'Tilføj et krav' (3)

1.3. Giv forudsætningskravet en titel (4). Vil du tilknytte forudsætningskravet til en eller flere opgaver, så klik på de relevante opgaver (5). Du kan vælge om forudsætningskravet skal gælde for alle rummets studerende, eller udvalgte (6).

Husk, at der går 24 timer fra en opgave bliver oprettet, til den kan ses på denne oversigt.

1.4. Hvis du tilknytter forudsætningskravet til en opgave, og der er tilføjet en bedømmelsesskala i opgavens indstillinger, vil du efter bedømmelse kunne se de studerendes bedømmelse her.

Husk, at der går 24 timer fra en bedømmelse bliver angivet, til den kan aflæses i forudsætningskravsmodulet.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning 9.1 Opret forudsætningskrav via fk.kp.dk (for administratorer)
Næste Vejledning 9.3 Afkryds studerende (undervisere)
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os