Vejledninger

Opret forudsætningskrav i et rum

Senest opdateret

I Itslearning er det muligt at oprette forudsætningskrav manuelt. Vær opmærksom på, om jeres uddannelse har retningslinjer for dette, læs retningslinjerne her.

Ved manuelt oprettede forudsætningskrav er det muligt at tildele forudsætningskravet til udvalgte studerende, og tilknytte en opgave fra Itslearning til forudsætningskravet.

Vær opmærksom på at data mellem Itslearning og forudsætningskravsmodulet tager 24 timer at synkronisere. Det betyder, at hvis du opretter en opgave, som du vil tilknytte til forudsætningskravet, kan du først gøre dette efter 24 timer. Det samme gælder for aflæsning af bedømmelssesskala - fra bedømmelsen er angivet, til den kan læses i forudsætningskravsmodulet.

1. Tilgå et rum, og klik på rumfanen 'Status og opfølgning' (1). Vælg derefter 'Forudsætningskrav' (2)

2. Vælg 'Tilføj et krav' (1)

3. Giv forudsætningskravet en titel (1). Vil du tilknytte forudsætningskravet til en eller flere opgaver, så klik på de relevante opgaver (2). Du kan vælge om forudsætningskravet skal gælde for alle rummets studerende, eller udvalgte (3)

Husk, at der går 24 timer fra en opgave bliver oprettet, til den kan ses på denne oversigt.

4. Hvis du tilknytter forudsætningskravet til en opgave, og der er tilføjet en bedømmelsesskala i opgavens indstillinger, vil du efter bedømmelse kunne se de studerendes bedømmelse her

Husk, at der går 24 timer fra en bedømmelse bliver angivet, til den kan aflæses i forudsætningskravsmodulet.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp af Basen Online ved at oprette en sag på basen.kp.dk.

Du kan finde yderligere hjælp og vejledning på KP Intra (kræver KP-login). 

Derudover kan du få hjælp og sparring hver tirsdag kl. 9-10 til itslearning spørgetime, og hver torsdag kl. 11.45-12.45 til Teams- og itslearning spørgetime. Find link til spørgetimerne her (i sidemenuen til højre).

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Se og registrer fremmøde (underviser)
Næste Vejledning Se og registrer fremmøde (administrator)
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os