Vejledninger

3.2 Tilmeld og frameld rum

Opdateret Sep 16, 2021

Som underviser kan du selv tilmelde og framelde dig rum i Itslearning som du skal undervise i. Du kan også tilmelde dig rum som vikar, for at blive inspireret eller dele og genbruge undervisningsmaterialer. 

Husk at;

  • alt genanvendelse af andres materialer, skal ske med aftale fra producenten. 
  • adgang til noget digitalt ikke betyder, at du blot kan tage adgang, når du vil. Der må tages adgang til øvrige hold i KP, når du har noget at gøre derinde. Husk også at afmelde dig rummet igen, når du ikke har grund til at være der.

Klik på 1) Rum og vælg 2) Alle rum

Klik 1) Tilmeld dig rum

Find rummet du vil tilmelde eller framelde dig

  1. Skriv rummets navn og brug helst rummets fulde titel eller kode for at undgå fejl.
  2. Filtrer om søgning skal rumme alle eller kun aktive eller arkiverede rum.
  3. Du kan vælge denne funktion for at se alle rum på en uddannelse eller kun søge indenfor en bestemt uddannelse
  4. Klik på "Søgning" herefter vises resultatet i listen.
  5. Find rummet du vil tilmelde/framelde dig og klik på "Tilmeld mig" eller "Frameld mig".

Når du er tilmeldt rummet vil det fremgå fra din Startside og Rum-menu. Hvis der er arkiveret vil det fremgå under "Arkiverede rum" - se vejledningen her. 

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning 3.1 Kom i gang med Rum
Næste Vejledning 3.3 Tilføj et rumbanner
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os