Vejledninger

Kopier gammel undervisningsplan til et andet rum med ny planlægger

Opdateret

Mange undervisere har glæde af at genbruge materialer, eller hele forløb fra tidligere. Itslearning giver mulighed for at kopiere indhold fra rum til rum.

Denne vejledning forsøger at vise, hvordan du kan kopiere et eller flere emner fra det gamle planlægningsværktøj, til et andet rum, hvor det nye planlægningsværktøj er aktiveret.

Hvis den nye planlægger ikke er aktiveret, har vi tilføjet en vejledning til hvordan du aktiverer den.

Kopiering af undervisningsplan

1. Inde i "Planer", sæt flueben i det eller de emner du ønsker at kopiere til et andet rum (1), Klik på "Emne handlinger" (2) og vælg "Kopier" (3)

2. Klik på "Vælg et rum"

3. Vælg det aktuelle rum, det skal kopieres til (1) og tryk "Kopier" (2)

Du skal have adgang til det rum, du ønsker at kopiere til.

4. Vælg kopieringsindstillinger: (1) og (2) og tryk "Kopier" (3)

  1. Det anbefales ikke at du bruger de samme datoer, fra rummet du kopierer fra, til rummet du kopierer til.
  2. Det anbefales at du kopierer materialet fra rummet med.

5. Kopieret, klik "Luk"

6. Se resultatet, det valgte indhold er nu kopieret til det nye rum med den nye planlægger

Hvis den kopierede undervisningsplan ikke kan ses med det nye planlægningsværktøj, skal du aktivere den manuelt.
Dette kan du se i nedenstående vejledning.

Aktiver den nye planlægger

Tilgå det rum, som du vil oprette planer i.

  1. Vælg fanen "Planer".
  2. Klik på de tre prikker i højre hjørne.
  3. Klik på "Instillinger for planer".

Aktiver "Ny planlægger".

Klik på "Gem" i bunden af siden.

Du kan skifte mellem den gamle og nye planlægger så mange gange, du ønsker. Du mister ikke noget indhold ved at skifte mellem den gamle og nye planlægger.

OBS! Når du skifter, vil rummets deltagere også se den version, du har valgt.

Fejlbeskeder og deres løsninger

1. Ikke alt indhold kan kopieres

Løsning: Slet indholdet fra destinationsrummet

VIGTIGT! Gå til det rum som du vil kopiere til!

  1. Sæt flueben ud fra det, eller de emner du vil slette.
  2. Klik "Handlinger".
  3. Klik "Slet".

Klik "Bekræft".

Tøm skraldespanden for destinationsrummet

Det er også nødvendigt at slette indholdet af "Skraldespanden" for rummet.

  1. Klik på "Mere".
  2. Klik på "Skraldespand".
  1. Vælg fanebladet "Planer".
  2. Sæt flueben ud for det indhold, som skal slettes permanent.
  3. Klik "Slet permanent".

Kopier igen

Nu kan du foretage kopieringsproceduren igen - denne gang uden fejlbesked.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Kopier din undervisningsplan til et andet rum
Næste Vejledning Tilføj links og filer
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os