Vejledninger

Hvor finder jeg en oversigt over mine medarbejdere?

Opdateret Jul 08, 2020

I denne vejledning bliver det forklaret, hvordan du finder en oversigt over dine medarbejdere på Medarbejdersiden.

Vælg punktet "Oversigt over mine medarbejdere" i "chef"-menuen

  1. Klik på menuen "Chef"
  2. Klik på menupunktet "Oversigt over mine medarbejdere"

 

Hvad kan jeg bruge denne side til?

På siden Oversigt over mine medarbejdere kan du se en oversigt over de medarbejdere, som tilhører en del af organisationen under dit område. Hvis du er chef, kan du dermed også se dine lederes medarbejdere.

Bemærk venligst at denne liste også indeholder de stillinger, som er undervejs i ansættelsesprocessen. Det betyder at der kan ligge stillinger, som endnu ikke har et navn tilknyttet, fordi kandidaten ikke er på plads endnu. Samtidig kan du også bruge denne liste til at se det aktuelle procestrin for din nye medarbejder. Hvis processen venter på dig, kan du bruge linket ud for stillingen til at foretage den nødvendige handling, fx kontakte din nye medarbejder. Hvis processen ligger andetsteds, kan du se beskrivelsen af det aktuelle procestrin, fx Afventer udfyldt oplysningsskema, hvilket er et procestrin, som kræver handling fra kandidaten.

Hvad kan jeg se på siden?

Hvad kan jeg se på siden?

På oversigten kan du både se de medarbejdere, der arbejder direkte under dig samt medarbejdere i underliggende afdelinger. Hvis du f.eks. er niveau 2-chef vil du også kunne se medarbejdere under dine afdelingsledere.

For hver medarbejder fremgår følgende informationer:

  1. Afdeling: Stedkonto for området (stedkonto er et nummer som bruges af HR og Økonomi og alle enheder i KP har en stedkonto)
  2. Stilling: Stillingsbetegnelse for den ansatte
  3. Timer: Ugentligt timetal for den ansatte
  4. Ansat: Navn på den ansatte
  5. Kandidat: Navn på kandidat til stillingen (Obs! Kun relevant, hvis en ansættelsesproces er i gang for den pågældende stilling)
  6. Status: Beskriver det aktuelle procestrin for ansættelsen (Obs! Kun relevant, hvis en ansættelsesproces er i gang for den pågældende stilling)
  7. Handling: Viser hvis den næste handling ligger hos dig (Obs! Kun relevant, hvis en ansættelsesproces er i gang for den pågældende stilling)

Hvis der er fejl i denne liste over ansatte under dit område, skal du tage kontakt til HR.

Vejledningen er udarbejdet af Marie Louise Møller og Uffe Boh Steffensen d. 22. april 2014. Senest revideret d. 3. februar 2015.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning Hvordan ændrer jeg kontering på en medarbejder?
Næste Vejledning Hvordan giver jeg drev-/mailadgang til mit område?
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os