Vejledninger

Godkende timeseddel som ukendt timelønnet

Opdateret

Godkende timeseddel som ukendt timelønnet dvs. timelærer, censor, honorarmodtager, studentermedhjælper, samt medlem eller formand for lektor- og docentbedømmelsesudvalg

Du vil modtage en mail, hvor afsenderen er Københavns Professionshøjskole, hvis du ikke kan finde den i din indbakke, så kig i junkmail/uønsket mail/spam

Klik på linket i den mail du har modtaget, i nogle browsere er markeret med blåt. Hvis ikke skal du markere alt fra starten http://.... og til sidste bogstav i linjen og indsætte direkte i adresselinjen i browseren.

Indtast nu dit cpr.-nummer og lav eventuelle rettelser i forhold navn og mailadresse. Klik derefter på "Se din timeseddel"

Klik på "Timelærer" (censor, studentermedhjælper, eller hvad du har arbejdet som) Timesedlen vil nu åbne i et pop-up vindue - BEMÆRK! Der kan ikke godkendes timesedler på tablet, iPad eller andre mobile enheder.

Tjek at alt er som det skal være på timesedlen og tryk derefter på "Godkend timeseddel og afslut".

Skulle der være noget du er uenig i, tryk da på "Afvis til uddannelse" (for at sende den tilbage) ) husk at du skal give en begrundelse for din afvisning øverst på timesedlen i feltet "Bemærkning til modtager". Timesedlen vil nu komme til den godkendelsesansvarlige på uddannelsen. Hvis timesedlen er godkendt af uddannelsen inden d. 15. i måneden vil du få udbetalingen ultimo måneden. Hvis den er godkendt inden d. 25.  i måneden vil du få udbetalingen medio måneden efter.

Vejledningen er udarbejdet af Linette Fyrstenborg Knudsen januar 2018, revideret 01.05.2020

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Godkende timeseddel som timelønnet
Næste Vejledning Hvordan godkender jeg timeseddel som godkender?
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os