Genåben medarbejderens månedsopgørelse

Som personaleleder kan du genåbne en medarbejders godkendte måneder i mTIME.

Det gælder både hvis det kun er medarbejderen selv, der har godkendt og hvis både medarbejderen og du, som personaleleder, har godkendt.

Sådan genåbner du måneden

1. Er du ikke allerede i billedet Opgørelse/Oversigt, vælg da ”Oversigt” i menuen til venstre

2. Klik i Pleder og vælg måneden du ønsker at genåbne. Hvis du retter måneden, så husk at klik på ”Opdater” bagefter. Find den medarbejder du vil genåbne, marker linjen og tryk ”Genåben”

Vær obmærksom på, at genåbner du en måned tilbage i tiden, vil alle måneder frem til nuværende måned også blive  genåbnet,

Alle måneder skal derfor godkendes på ny - af både medarbejder og personaleleder, når div. rettelser er foretaget.

3. Herefter skal du skrive en begrundelse for genåbningen af medarbejderen. Vær opmærksom på, at der ikke sendes en mail til medarbejderen, når du genåbner. Det skal du selv orientere medarbejderen om

  • Du skal altid skriver hvorfor du genåbner en medarbejders måneder. Det gør det meget nemmere hvis du skulle blive spurgt efterfølgende.

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret