VejledningerVælg et emneAnsatte - m-TIME m-TIME - MedarbejderTilpas fraværstyper og projekter i dit Skema (tilføj linjer)

Tilpas fraværstyper og projekter i dit Skema (tilføj linjer)

Du kan tilpasse dit registreringsbillede Skema, så de fraværstyper eller projekter, du oftest bruger, fremgår af dit registreringsbillede. Det betyder, at du i stedet for at gå til registreringsbilledet Fravær og indberette fravær, kan indberette dit fravær direkte i dit registreringsbillede Skema.

1. Er du ikke allerede i billedet Skema, vælg da ”Skema” i menuen til venstre. Tryk herefter på ”Vælg fraværstype/projekt”

2. Der åbner en oversigt over fraværsårsager og projekter.

Sæt flueben i de fraværsårsager/projekter, du gerne vil se i dit registreringsbillede Skema. De fraværsårsager, du markerer, gemmes automatisk, når du lukker boksen.

Fx er der her sat flueben i fraværsårsag ”Sygdom – Barns 1. sygedag”, og denne fraværsårsag findes nu i registreringsbillede Skema, så du kan taste din normtid/arb.tid og registrere en ”Barns 1. sygedag”

Husk, hellere vælge for få fraværsårsager end for mange. Så bliver det nemmere at holde overblikket. Skulle du få brug for en årsag, som du ikke har valgt, kan du nemt vælge den til.

3. Du kan altid fravælge årsager, som du ikke længere har behov for. Enten ved at fjerne fluebenet igen eller trykke på det lille røde kryds, som kommer til syne når du trækker musen henover den årsag, du vil fjerne

Sygdom skal som udgangspunkt indberettes i registreringsbilledet Fravær, da der skal sættes Robot på.

Se evt. vejledning til at indberette fravær: Indberet sygdom og længere fravær, fx ferie

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret