Godkend månedsopgørelse

Du skal hver måned gennemgå, at din opgørelse i mTIME er korrekt og at arbejdstid og fravær er registreret korrekt. Herefter skal du godkende din månedsopgørelse. Du kan ikke godkende en månedsopgørelse, hvis du har mere end 75 timers minus på din flexsaldo.

Hvis du er ansat som medarbejder uden højeste arbejdstid, er du ikke forpligtet til at indberette din arbejdstid i mTIME.

Senest 3. kalenderdag

Godkendelse skal ske senest den 3. kalenderdag i den efterfølgende måned.

Vær opmærksom på ikke at godkende en opgørelse, der er forkert. Kontakt da i stedet din leder eller mTIME supporten via. servicedesk.

Genåbning af en måned

Får du brug for at genåbne en måned, kan din personaleleder gøre det, så længe måneden ikke er godkendt af personalelederen selv.

Er måneden godkendt af både dig og din personaleleder, skal din personaleleder oprette en sag via servicedesk for at få måneden genåbnet.

1. Er du ikke allerede i billedet Opgørelse/Oversigt, vælg da ”Oversigt” i menuen til venstre

2. Start med at sikre dig, at du er i den rigtige måned. Hvis du retter måneden, så husk at klikke på ”Opdater” bagefter

3. Når du får vist den måned, du skal godkende, kontrollerer du, at din opgørelse er udfyldt korrekt. Klik herefter på ”Bruger godkend” – din måned er nu godkendt

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret