Tilpas fraværstyper i dit Skema (tilføj linjer)

Du kan tilpasse dit registreringsbillede "Skema", så de fraværstyper, du oftest bruger, fremgår af dit registreringsbillede. Det betyder, at du i stedet for at gå til registreringsbilledet "Fravær" og indberette fravær, kan du indberette dit fravær direkte i dit registreringsbillede "Skema"

Vælg ”Skema” i menuen til venstre. 

Tryk herefter på ”Vælg fraværstype/projekt”

Der åbner en oversigt over fraværstyper og projekter
Sæt flueben i de fraværstyper, du gerne vil se i dit registreringsbillede "Skema". De fraværstyper, du markerer, gemmes automatisk, når du lukker boksen.

Fx er der her sat flueben i fraværstypen "992001, FRAV/Sygdom - Barns 1. sygedag”, og denne fraværstype findes nu i registreringsbilledet "Skema", så du kan taste din normtid/arbejdstid og registrere en ”Barns 1. sygedag”.

Husk, hellere vælge for få fraværtyper end for mange. Så bliver det nemmere at holde overblikket. Skulle du få brug for en fraværstype, som du ikke har valgt, kan du nemt vælge den til.

Du kan altid fjerne fraværstyper, som du ikke længere har behov for. Enten ved at fjerne fluebenet igen eller trykke på det lille røde kryds, som kommer til syne når du trækker musen hen over den fraværstype, du vil fjerne

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret