VejledningerProgrammer kun for ansatte:Ansatte - Sag og Dokument Om at navigere og søgeHvordan søger jeg efter en sag, sagsmappe eller dokument?

Hvordan søger jeg efter en sag, sagsmappe eller dokument?

Denne vejledning antager, at du befinder dig på Fællesområdet i Sag og Dokument, som du tilgår vha https://sagogdokument.kp.dk

1. Hvor finder jeg søgefeltet?

Du finder søgefeltet øverst til højre i Sag og Dokument uanset, hvor du befinder dig i systemet.

1.1. Hvordan bruger jeg hurtig-søg funktionen?

Når du begynder at indtaste tekst i søgefeltet, så vises der løbende nye søgeresultater, der indsnævres jo mere, du skriver. Du kan med piletasterne på dit tastatur eller vha musen vælge et af søgeresultaterne i menuen, hvorefter du navigerer til sagen.

Du kan også trykke Enter på tastaturet eller trykke med musen på knappen med de to pile til højre for søgefeltet for at komme til søgesiden.

2. Hvordan bruger jeg søgesiden?

Hvis du trykker Enter eller klikker med musen på knappen med de to pile til højre for søgefeltet, når du har indtastet det, du vil søge efter, så bliver du ledt ind til søgesiden.

1. Du kan se hvert enkelt søgeresultat midt på siden, hvor der vises titel på sagen eller dokumentet, samt webadresse. Der vises også et lille ikon, der angiver om dokumentet er en pdf, word eller anden fil.

2. Du kan trykke på afgrænserne/facetterne ude til venstre for at indsnævre/filtrere din søgning yderligere. Du kan vælge et arbejdsområde for kun at få vist sager og dokumenter fra det pågældende arbejdsområde. Du kan tilsvarende vælge et emneord, en sagsbehandler eller en periode for kun at få vist sager og dokumenter, der matcher dette.

3. Hvis du placerer musen over et søgeresultat, så får du en forhåndsvisning af dokumentet som søgeresultatet henviser til.

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret