VejledningerIntraPol Planlægningsgrupper - Litteraturlister (kun for undervisere)Hvad er forskellen på de fire typer af litteratur, der kan tilføjes til en litteraturliste?

Hvad er forskellen på de fire typer af litteratur, der kan tilføjes til en litteraturliste?

Når du skal tilføje litteratur til en litteraturliste er der fire muligheder

  1. Klik på: "Opret ny titel" for at oprette en ny titel
  2. En "Artikel i tidsskrift" er i denne sammenhæng en artikel fra en netressurce f.els fra en webside eller fra en af de materialedatabaser som biblioteket giver adgang til. Se her hvordan du udfylder oplysningerne om artiklen: Hvordan tilføjer jeg en artikel til litteraturlisten?
  3. En "Bog" en en helt almindelig fysisk bog som de studerende selv skal skaffe fra et bibliotek eller en boghandel. Se her hvordan du udfylder oplysningerne om bogen: Hvordan tilføjer jeg en bog til litteraturlisten?
  4. En "Skannet materiale" er en artikel der er uploadet til Metropols artikeldatabase som studerende har adgang til hvis de har betalt copydan afgift. Se her hvordan du uploadet en artikel: Hvordan tilføjer jeg en scannet artikel til artikeldatabasen?
  5. En "Webside" kan være en webside med information, som skal bruges i undervisningen. Se her hvordan du udfylder oplysningerne om websiden: Hvordan tilføjer jeg en webside til litteraturlisten?

Vejledningen er udarbejdet af Henrik Abildgaard december 2013

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret