VejledningerProgrammer kun for ansatte:SIS Leksikon F - GGrupperingskoder, der anvendes efter Intrapol - Fælles

Grupperingskoder, der anvendes efter Intrapol - Fælles

Denne vejledning er en oversigt over de grupperingskoder der findes, når du skal oprette et årgangshold, en klasse, en klynge m.m.. Der findes mange flere grupperingskoder, men det er kun nedenstående der anvendes på Metropol efter at vi har fået IntraPol.

  1. Grupperingskoden YEAR er et samlehold for alle de studerende der hører til årgangen.
  2. CLASS første underniveau der angiver det hold de studerende starter på.
  3. GROUP andet underniveau der indeler de studerende fra samme hold (CLASS) i mindre grupper.
  4. Grupperingskoden LINE dækker de hold hvor studerende omfordeles i forhold til deres udgangspunkt. f.eks. ved udspitning i toninger/studieretninger. Det er stadig studerende fra samme årgang (YEAR), men de vil komme fra forskellige hold (CLASS).
  5. Grupperingskoden CROSS er for de hold der tages på tværs af uddannelser og årgange.
  6. EVU bruges på hold i efter- og videreuddannelsen, der er Åben uddannelse. Grupperingskoden skal først sættes på holdet, når et hold skal i Intrapol.
  7. IDV bruges på hold i efter- og videreuddannelsen, der er indtægtsdækket virksomhed (Kurser, konferencer o.l) Grupperingskoden skal først sætte på holdet, når et hold skal i Intrapol.

Se også Oprettelse af hold/grupper/aktiviteter: http://screensteps.phmetropol.dk/m/13827/l/193117-oprettelse-af-hold-grupper-aktiviteter

samt reglerne for navngivning af hold - det vi kalder holdnomenklatur: http://screensteps.phmetropol.dk/m/13827/l/191509-holdnomenklatur-i-sis

 

 

Vejledning udarbejdet af Anne Løvseth, April 2014, revideret af SANY og ASNI Juli 2015

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret