Læringssti

Læringssti er er værktøj, du kan benytte til at samle flere indholdselementer i en bestemt rækkefølge. Når en studerende har 'gennemført' et element, så gives der adgang til det næste element i læringsstien. Følg vejledningen og lær, hvordan du kan bygge en læringssti.

1. Producer dine elementer

Du skal starte med at producere de elementer, som du vil have i læringsstien fra Itslearnings værktøjer. Se vejledninger til forskellige Ressourcer og Aktiviteter på linket, og lav elementer. Du behøver ikke tilføje filer du har på dit lokale drev eller i Onedrive.

2. Opret læringssti

2.1. Vælg 'Tilføj' (1) under ressourcer og aktiviteter, og vælg 'Vis alle' (2).

2.2. Tilføj 'Læringssti'

2.3. Vælg 'Tilføj ressource' ud for et af trinene, og vælg hvorfra du vil tilføje et element til læringsstien. Har du allerede oprettet elementet i planen, kan du vælge 'rum' og finde elementet via ressourcer.

2.3.1. Vælg det element, du vil indsætte i læringsstien og tryk 'Tilføj'.

2.4. Du kan ændre på rækkefølgen af elementerne til venstre for indholdet (1), og tilføje trin nederst (2).

2.5. Når du er færdig med at bygge læringsstien trykker du 'Fuldfør læringssti'. Herefter skal du angive, om læringsstien skal være synlig for de studerende. Luk herefter vinduet på kryds.

2.6. Nu kan du se læringsstien ved dine ressourcer og aktiviteter. Du kan redigere dens indhold, synlighed og titel ved at klikke på læringsstien.

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret