VejledningerDiverse programmer Adobe ConnectOpret et nyt undervisnings- eller møderum i Adobe Connect

Opret et nyt undervisnings- eller møderum i Adobe Connect

Der er oprettet et standard meeting room/undervisningsrum fra første gang du logger på. Er du underviser på KP, anbefales det at oprette et rum med det samme, som er indrettet til synkron online undervisning på KP med en såkaldt "KP meeting template". Følg vejledningen her og se hvordan du gør.

Du kan bruge det samme rum igen og igen eller du kan oprette flere rum. Du kan blot rydde indholdet i chatten mv. efter hver gang du har brugt et rum.

1. Tryk på "+Create" - "meeting"

For at oprette et nyt meeting room, skal du logge på Adobe Connect og på ankomstsiden "my home page" trykker du på ”+ Create” - ”Meeting” (se billedet nedenfor)

2. Udfyld siden "Enter meeting information"

Her anbefales du at lave følgende indstillinger, som er vist med pile og tal på billedet nedenfor.

 

Ad 1: Her skriver du et navn som fortæller noget om formålet med rummet. Navnet ses kun af dig selv.

Ad 2: Her skriver du et kort sammenhængende ord, som angiver den sidste del URL-adressen, som dit rum får, og som skal sendes til dine deltagere i mødet/undervisningen.

Ad 3: På foldemenuen vælger du "KP meeting template", som medfører at rummet på forhånd er indrettet særligt vores brug Adobe Connect på KP. Du kan selv tilpasse rummet efter dine ønsker efterfølgende.

Ad 4: Ved at angive denne indstilling kan alle personer med dit unikke link tilgå rummet, og du slipper for at godkende individuelt for alle deltagere om de må blive lukket ind på rummet. Det kan du selv ændre efterfølgende, hvis du en dag ønsker at nye deltagere placeres i venterum, og senere kan blive lukket ind.

Ad 5: Her skal du tage stilling til om deltagere må deltage via browseren, eller om alle deltagere kun kan deltage ved at downloade og åbne Adobe Connect applikationen. Eneste forskel på de to muligheder er, at man kun kan anvende "Share my screen" funktionen, når man er i applikationen. Så hvis det er vigtigt for dig, så skal du fjerne dette flueben.

Ad 6: Tryk på "Next" hvis du ønsker at tilføje flere hosts på dit rum. Tryk på "Finish" hvis du kun selv skal host på rummet.  

Tilføjelse af flere hosts til rummet

Det er muligt at tilføje undervisere eller studerende som host på et rum allerede forud for undervisningen/mødet, så man i fællesskab kan klargøre et rum, og begge vil ankomme til rummet som host. Når du trykker på "Next" oven for kommer du til en side der muliggør dette.

Ad 1: Skriv navnet på den person, som du ønsker skal være host på rummet sammen med dig

Ad 2: Marker den person på listen, som du har søgt efter

Ad 3: Tryk på "Add"

Ad 4: Marker navnet på den person, som du har added/tilføjet til dit rum

Ad 5: Tryk på Permissions

Ad 6: Vælg "Host" i menuen som folder sig ud

Til sidst trykker du på "Finish" og rummet fremgår nu af "My home page" og er klar til brug igen og igen.

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret