VejledningerItslearning RumFjern mig fra et rum

Fjern mig fra et rum

Itslearningvejledning for studerende

Som studerende ser du som standard alle dine aktive hold i Itslearning, men du ser også hold, som du er sat på som gæst, fx i forbindelse med en afsluttet orlov m.v., for at du kan hente materiale m.v. efterfølgende.

Denne vejledning forsøger at vise, hvordan du kan fjerne visningen af et hold, som du ikke ønsker at følge.

OBS: Selv om du fjerner dig fra holdet ved denne metode, vil du fortsat få beskeder i beskedfunktionen.

Hjælper denne vejledning dig ikke, kontakt da Basen.

Gå til "Alle rum"

  1. Klik på Rum
  2. Klik på "Alle rum"

Vælg visningen "Arkiverede"

Klik på stjenen for det eller de hold, som du ikke vil følge mere. Så bliver stjenen grå.

Sådan

Nu er holdet fjernet fra listen over dine "Rum" og du vil ikke få nyheder på forsiden fra holdet. På samme måde er holdet fjernet fra visning i apps på mobile enheder.

OBS: Selv om du fjerner dig fra holdet ved denne metode, vil du fortsat få beskeder i beskedfunktionen.

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret