VejledningerCorona - hjælp til fjernundervisning og mundtlig videoeksamen Mundtlig videoeksamenBrug Teams i forbindelse med mundtlig videoeksamen (for studerende)

Brug Teams i forbindelse med mundtlig videoeksamen (for studerende)

I KP er Zoom det officielle værktøj til afholdelse af alle eksaminer, hvor eksaminator, censor og studerende kan deltage - men Teams kan også bruges til eksaminer i undtagelsestilfælde.

Alt du har behov for, for at deltage i et Teamsmøde, er et link. Linket oprettes af Uddannelsen og kan sendes på f.eks. mail, chat, sms eller indsættes på en side, undervisningsplan eller lignende.

1.1 Klik på linket du har fået tilsendt, hvorefter det åbner i en browser

1.2 Download appen eller åbn mødet fra webstedet

Browsere der virker til Teams: Google Chrome og Microsoft Edge

Browser der ikke virker til Teams: Firefox og Safari

1.3 Indstillinger

Du skal slå dit kamera og din lyd til, samt skrive dit navn i feltet. Hvis du vil bruge en ekstern mikrofon eller højtaler, skal du vælge disse under 'Enheder'.

1.4 Vent i lobbyen

Vent i lobbyen, indtil eksaminator lukker dig ind i Teamsmødet. Når eksaminatoren lukker dig ind, starter eksaminationen.

1.5 Når du er lukket ind i mødet, har du nogle muligheder

1. Tændt og sluk dit kamera (det er påkrævet, at du har det tændt)

2. Tændt og sluk din mikrofon

3. Del din skærm

4. Flere muligheder, eks. kan du her vælge, at du vil se mødet i fuld skærm

Du skal ikke bruge chatfunktionen og fildeling, da det man deler vil kunne ses af andre, der senere kommer ind i rummet.

1.6 Når eksaminationen er slut, forlader censor og eksaminator og eventuelle praktikvejledere mødet mens der voteres, og når eksaminator og censor er klar til at give tilbagemelding og karakter kommer de tilbage i mødet