VejledningerMail og kalender KalenderMarker alle gamle aftaler som privat

Marker alle gamle aftaler som privat

I forbindelse med overgangen til KP mail er der for medarbejder på det tidligere UCC ændret på, hvad der som standard er synligt for andre fra ens egen kalender. I KP er alle kalendere åbne med højeste detaljeniveau, hvilket vil sige, at man kan se både emne og det der står i teksten på aftaler i kalenderen. Man bør derfor fremover skrive fortrolige oplysninger andre steder i kalenderen.

Har man gamle aftaler liggende i sin kalender, som man ønsker at skjule, kan man markere dem alle som privat ved at følge denne vejledning.

1. Åbn kalenderen og gå til: "Vis indstillinger"
  1. Klik på fanebladet: "Vis"
  2. Klik herefter på: "Vis indstillinger"
2. Klik nu på "Kolonner" og vælg fra rullepanelet: "Alle kontaktfelter"
  1. Klik på: "Kolonner"
  2. Vælg fra rullepanelet:
  3. "Alle kontaktfelter"
3. Vælg nu: "Privat" og klik på: "Tilføj" og tryk: "OK"
  1. Vælg nu: "Privat" i rullepanelet
  2. Klik på: "Tilføj"
  3. Tryk nu: "OK"
7. Flyt nu aftaler der gentages årligt til at være private
  1. Markér nu alle de aftaler der er rubriceret under: "Privat Nej"
  2. Træk dem op under rubriceringen: "Privat Ja"
8. Flyt nu aftaler der gentages månedeligt til at være private
  1. Markér nu alle de aftaler der er rubriceret under: "Privat Nej"
  2. Træk dem op under rubriceringen: "Privat Ja"
9. Flyt nu aftaler der gentages ugentligt til at være private
  1. Markér nu alle de aftaler der er rubriceret under: "Privat Nej"
  2. Træk dem op under rubriceringen: "Privat Ja"

Hvis der er mange kan du markere den første og holde Ctrl. - tasten nede og bruge piletasten ned for at markere dem hurtigere

10. Flyt nu aftaler der ikke gentages til at være private
  1. Markér nu alle de aftaler der er rubriceret under: "Privat Nej"
  2. Træk dem op under rubriceringen: "Privat Ja"

Hvis der er mange seriøst mange, som i det døde hav af aftaler, kan du markere den første og holde Ctrl. - tasten nede og brugePgDn (Page Down) for at markere dem hurtigere

11. Når alle aftaler du vil markere som private er markeret, kan du ændre sorteringen tilbage til den sortering du havde før
  1. Højreklik på kolonnen "Start"
  2. Vælg undermenuen: "Gruppér efter dette felt"

Sorteringer er nu efter startdato som nok er det de fleste sorterer efter

12. Gå nu tilbage til almindelig kalendervisning
  1. Klik på den lille pil ved Skift visning
  2. Vælg Nu: "Kalender"

Din kalender vises nu som normalt men alle de aftaler du har markeret som private kan ikke ses af andre.