Fjern delinger fra gammel OneDrive

Vejledningen skal følges af ansatte hurtigst muligt fra mandag d. 16/9 klokken 9:00.

Der kommer en separat vejledning til studerende, som skal følges fra 30/9.

Når du har genskabt dine gamle links og orienteret dine samarbejdspartnere, kan du med fordel fjerne dine links fra din gamle OneDrive.

Hvis du ikke selv fjerner disse links, kan du risikere at dine samarbejdspartnere bliver ved med at tilgå dine gamle links og arbejder på gamle versioner.

Denne vejledning hjælper dig med hvordan du kommer godt i gang.

1. Gennemgå dine gamle delinger

1.1. Klik på forstørrelsesglasset nederst til venstre, tast "internet" og klik på "Start InPrivate-browsing"

1.2. Tast https://office.com i adresselinien og tast enter

1.3. Klik på "Log på"

1.4. Tast dit gamle login og klik "Næste"

1.5. Tast din UCC/PHM adgangskode og klik på log på

1.6. Svar nej til at forblive logget på

1.7. Check at du er på gammel Office 365 og klik på OneDrive

1.8. Du er nu logget på din gamle OneDrive i browseren

1.9. Klik på "Delt"

"Populært i nærheden af mig" viser KUN data som man allerede har adgang til - IKKE tilfældige data på kryds og tværs.

"Delt med mig" viser de data, som var delt på gl. onedrive - inklusive de mapper der var delt på tværs af de tidligere organisationer.

1.10. Klik på "Delt af mig"

1.11. Her er de filer og mapper som du deler med andre - delingerne er overført fra din gamle onedrive

Husk også at rette de steder, hvor disse links eventuelt er blevet anvendt, hvis du har skrevet dem på IntraPol eller andre steder.

1.13. For at ændre på en deling, før musen hen over linien, så de tre prikker lodrette prikker dukker op, klik på de tre lodrette prikker, og så på "Administrer adgang"

1.14. Administrér adgang til mappen eller filen

1.15. Klik på "Næste vejledning" nedenfor

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret