Vejledninger

Ændre rettigheder på filer mapper delt fra OneDrive

Opdateret Feb 03, 2020

1. Åben OneDrive for Business i browseren

2. Find den mappe du vil ændre rettighederne på

3. Sæt et flueben ud for mappen i venstre side

4. Klik på (i) - der åbnes et panel i højre side

5. Klik på "Administrer adgang"

6. Find den bruger du ønsker at ændre rettigheder for og klik på den lille pil

7. Vælg den rettighed du ønsker at ændre til

"Skift til kun visning": Ændrer rettigheden, så personen ikke længere kan ændre i de filer ligger i mappen

"Stop deling": Stopper delingen helt med den valgte person

8. Hvis du vælger "Skift til kun visning"

Nu står der "Kan få vist" som den rettighed den valgte bruger har til den delte mappe

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Log på Microsoft 365 eller andre tjenester hvor du har to brugernavne med det ønskede brugernavn
Næste Vejledning Del filer eller mapper fra OneDrive via en browser
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os