Vejledninger

Opret en sagsmappe

Senest opdateret

Åbn Google Chrome, Edge eller Firefox I din browser. Det anbefales ikke at benytte Internet Explorer

Du kan oprette sagsmapper for de arbejdsområder, som du har adgang til. Alle medarbejdere har adgang til arbejdsområdet Fælles, hvorfor denne vejledning tager udgangspunkt heri. Princippet for oprettelse er ret ens fordelt på arbejdsområderne, men billederne kan variere.

Inden du opretter en sagsmappe, skal du søge efter om en af dine kolleger allerede har lavet en sagsmappe, som svarer til det ønskede.

1. Først skal du sikre dig at du står på det rigtige arbejdsområde. (Studieoplysninger skal være på arbejdsområdet og HR-oplysninger skal være på Personale-arbejdsområdet).

Tryk på +Ny (1).

Tryk herefter på ”Sagsmappe” (2).

Opret en sagsmappe (Vejledning) - Word

2. Udfyld information om sagsmappen

1. Angiv en titel på sagen som følger anvisninger i din afdelingssagsguide. (Du finder din afdelingssagsguide på forsiden af Sag og Dokument i boksen Links.)

2. Angiv en anden sagsbehandler end dig selv, hvis du ønsker det. Du fremsøger ved at skrive vedkommendes navn i feltet.

Opret en sagsmappe (Vejledning) - Word

3. Skriv en del af afdelingsnavnet og fremsøg afdeling (1) eller naviger frem til den rette afdeling ved at trykke på manila ikonet til højre (2). Naviger frem til rette afdeling ved at trykke på de små grå pile til venstre for område/afdelingsnavnene (3).

Fælles – Google Chrome

4. Sagsmappen vil stå som aktiv (1). Når sagsmappen på et tidspunkt skal afsluttes jf. retningslinjerne, er det ligeledes her dette gøres, ved at trykke på manila ikonet til højre i boksen (2) og klikke på "ikke aktiv" (3).  

Fælles – Google Chrome

5. Specielle rettigheder på sagsmappe (efter tryk på tandhjul)

Følg denne vejledning: Hvordan sætter jeg specielle rettigheder?

6. Tryk på "Opret".  

Fælles – Google Chrome

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Hvordan sletter jeg? (for superbrugere)
Næste Vejledning Opret en sag i en sagsmappe
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os