Vejledninger

Hvordan søger jeg efter en sag, sagsmappe eller dokument?

Senest opdateret

Vejledningen tager udgangspunkt i, at du er inde i Sag og Dokument og befinder dig på forsiden af fællesområdet, FLS.

1. Hvor finder jeg søgefeltet?

Du finder søgefeltet øverst til højre i Sag og Dokument uanset, hvor du befinder dig i systemet.

Hvordan søger jeg efter en sag (Vejledning) - Word

2. Hvordan bruger jeg hurtig-søg funktionen?

Når du begynder at indtaste tekst i søgefeltet, så vises der løbende nye søgeresultater, der indsnævres jo mere, du skriver. Du kan med piletasterne på dit tastatur eller via musen vælge et af søgefelterne i menuen, hvorefter du navigerer i sagen.

Du kan også trykker ”Enter” på tastaturet eller trykke med musen på knappen med de to pile til højre for søgefeltet for at komme til søgesiden.

Hvordan søger jeg efter en sag (Vejledning) - Word

3. Hvordan bruger jeg søgesiden?

Hvis du trykker ”Enter” eller klikker med musen på knappen med de to pile til højre for søgefeltet, når du har indtastet det, du vil søge efter, så bliver du ledt ind til søgesiden.

1. Du kan se hvert enkelt søgeresultat midt på siden, hvor der vises titel på sagen eller dokumentet, samt webadresse. Der vises også et lille ikon, der angiver om dokumentet er en pdf, word eller anden fil.

2. Du kan trykke på afgrænserne/facetterne ude til venstre for at indsnævre/filtrere din søgning yderligere. Du kan vælge et arbejdsområde for kun at få vist sager og dokumenter fra det pågældende arbejdsområde. Du kan tilsvarende vælge et emneord, en sagsbehandler eller en periode for kun at få vist sager og dokumenter, der matcher dette.

3. Hvis du placerer musen over et søgeresultat, så får du en forhåndsvisning af dokumentet som søgeresultatet henviser til.

Hvordan søger jeg efter en sag (Vejledning) - Word

1 Kommentar

sadie sanderson

Det ser ud som om at søgningen kun kigger på start af - det vil derfor være meget væsentligt, at der arbejdes med entydige præfix, for at kunne identificere dokumenter til givne områder eller er der et wildcard, der kan bruges i søgningen? det er meget væsentligt, at navngivning bliver så entydig, så især mapper kan genfindes, og at der dermed ikke oprettes "dubletsagsmapper"

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Hvordan navigerer jeg på forsiden?
Næste Vejledning Hvordan søger jeg efter alle mine aktive sager
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os