Hvordan navigerer jeg på forsiden

Denne vejledning antager, at du befinder dig på Fællesområdet i Sag og Dokument, som du tilgår vha https://sagogdokument.kp.dk

1. Hvad indeholder topbjælken?

Topbjælken indeholder "Gennemse", "Handlinger" og "Side". Du skal kun bruge "Gennemse" og "Handlinger".  

1.1. Handlinger og Gennemse

Hvis du trykker på "Handlinger", så får du adgang til nedenstående menu. Her kan du vælge mellem de forskellige arbejdsområder i Sag og Dokument: Fælles, Bygninger, Forskning og Udvikling, Personale og Studerende. Nogle af områderne har begrænset adgang, det gælder f.eks. Personale, som kun HR-afdelingen har adgang til.

Tryk på "Opret" for at oprette en ny sagsmappe.

Tryk på "Nyt dokument" for at oprette et nyt dokument.

Hvis du trykker på "Gennemse", så forsvinder menuen med arbejdsområderne igen.

1.2. Søgefelt

Du kan bruge søgefeltet til at søge efter sagsmapper, sager og dokumenter. Der vises søgeresultater, mens du skriver. Hvis du trykker "Enter", så navigerer du til en søgeside, hvor det er muligt at se flere søgeresultater og indsnævre din søgning nærmere.

2. Hvad indeholder funktionsboksene?

Forsiden af fællesområdet indeholder 4 funktionsbokse: (1) Favoritter, (2) Mine seneste sagsmapper, (3) Mine sager fordelt på status, (4) Links

1. Favoritter indeholder en liste over sager og sagsmapper, du har markeret som favorit ved at trykke på stjernen på den pågældende sag.

2. Mine seneste sagsmapper indeholder en liste over sagsmapper, hvor du har arbejdet med dokumenter.

3. Mine sager fordelt på status viser sagsstatus samt antallet at sager med denne status. Klikkes der på en sagsstatus, omdirigeres der til søgesiden, hvor alle sager med den pågældende status vises. Sagerne er afgrænset til sager på det aktuelle arbejdsområde, hvor du er sagsbehandler.

4. Links indeholder en liste over links til relevante websider, f.eks. vejledninger og regelsæt, der vil være relevant at have ved hånden.

0 Kommentarer

Tilføj din kommentar

Send mig en E-mail når kommentaren bliver besvaret