Når du begynder at få mange Hold i Teams, og måske en masse afsluttede Hold Teams som du ikke skal bruge mere. Så er det vigtigt IKKE at slette dem, for så forsvinder Teamet for alle Studerende og undervisere, der er med i Teamet. Du skal enten bruge "Skjul" eller "Forlad Team".
Slet ikke Teamet! Hvis et Team slettes, forsvinder det for ALLE studerende og undervisere sammen med tilhørende filer og indhold.
Hvis du skjuler dit Team kan du til en hver tid finde det frem og bruge det.
- 1) Tryk på "Teams"
- 2) tryk på de 3 prikker(Ellipsen) på det Team du vil skjule (Her vist i "Gittervisning" det er det samme i "Listevisning")
- 3) tryk på "Skjul"
- 4) For at se dine skjulte Teams, går du ned i bunden og trykker på pilen ud for "Skjult"
- 5) Ønsker du at få Teamet op i oversigten igen skal du trykke på Ellipsen og vælge "Vis"
Hvis du forlader et Team, så har du ikke længere adgang til Teamet. Får du på et senere tidspunkt brug for adgang til et Hold Team skal du bruge "Tag Adgang"
- 1) Tryk på "Teams"
- 2) tryk på de 3 prikker(Ellipsen) på det Team du gerne vil forlade
- 3) vælg "Forlad team"
- 4) Tryk på "Ja" og du vil nu ikke længere være medlemme af Teamet





0 kommentarer
Tilføj din kommentar