Vejledninger

Mine evalueringer (Resultater og historik)

Opdateret Sep 08, 2020

Som underviser på KP, har du adgang til evalueringsskemaer for slutevalueringer på hold/forløb som afsluttes hvert semester. Denne vejledning beskriver hvordan du tilgår resultater for evaluering på dine hold/forløb i Evalueringsportalen.

Vejledning til notefunktion og oprettelse af fri evaluering oprettes selvstændigt og er ikke en del af denne vejledning.

  1. Overblik - "Mine evalueringer"
  2. Se resultater
  3. Sprog og hjælp
  4. Øvrige funktioner

Klik på "Mine evalueringer" (1). Her findes overblik over de aktuelle evalueringer på de hold du er tilknyttet.

2. Se resultater

Når der findes mere end 5 besvarelser i en evaluering, kan du se kvantitative resultater for hele holdet. Alle besvarelser er anonyme

Du kan åbne resultater direkte i browser (4), hente resultater som PDF (5) eller eksportere resultater som Excel-fil(6)

3. Sprog og hjælp

Du kan ændre sprog til engelsk for din opsætning og evalueringsskemaer, ved at klikke på "English"

På de 3 prikker findes en hjælpeside med links til support og vejledninger, samt mulighed for at logge ud af Evalueringsportalen

4. Øvrige funktioner

Du kan markere relevante evalueringsskemaer eller vælge alle, hvis du ønsker at sammenligne resultater for de hold du har fulgt, som er blevet evalueret(1)

Ved de 3 prikker(2) kan du se oplysninger om hvilke personer der har adgang til at besvare spørgeskemaer og se resultater for de evalueringer, som du har deltaget i.

Du kan fremsøge tidligere gennemførte evalueringer under "søg". Når en evalueringsperiode er afsluttet bliver evalueringsskemaer automatisk arkiveret og forsvinder fra "Mine evalueringer". Derfra vil de kunne findes under "Søg"(3)

Under "Tilføj note" kan du som underviser tilføje noter til evaluering (4). Læs mere om notefunktion og andre funktioner i særskilt vejledning.

0 Kommentar

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning Sådan åbner du evalueringsportalen
Næste Vejledning Start evaluering nu (Go-knap)
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os