Vejledninger

Mine evalueringer (Resultater og historik)

Opdateret

Som underviser på KP, har du adgang til evalueringsskemaer for slutevalueringer på hold/forløb som afsluttes hvert semester. Denne vejledning beskriver hvordan du tilgår resultater for evaluering på dine hold/forløb i Evalueringsportalen.

Vejledning til notefunktion og oprettelse af fri evaluering oprettes selvstændigt og er ikke en del af denne vejledning.

  1. Overblik - "Mine evalueringer"
  2. Se resultater
  3. Sprog og hjælp
  4. Se hvem der har adgang til en evaluering
  5. Øvrige funktioner

Klik på "Mine evalueringer" (1). Her findes overblik over de aktuelle evalueringer på de hold du er tilknyttet.

2. Se resultater

Når der findes mere end 5 besvarelser i en evaluering, kan du se de kvantitative resultater for hele holdet. Alle besvarelser er anonyme

Du kan åbne resultaterne direkte i din browser (4), hente resultaterne som PDF-fil (5) eller eksportere resultaterne som Excel-fil(6)

3. Sprog og hjælp

Du kan ændre sproget for din opsætning og evalueringsskemaer til engelsk, ved at klikke på "English"

Under de tre prikker findes en hjælpeside med links til support og vejledninger, samt mulighed for at logge ud af Evalueringsportalen

4. Se hvem der har adgang til en evaluering

Under de tre prikker i højre side af evalueringen(1) kan du se oplysninger om hvilke personer der har adgang til at besvare spørgeskemaer og se resultater for de evalueringer, som du har udsendt. Når du trykker på de tre prikker, åbner der sig et nyt vindue (2), hvor du kan vælge "Se hvem der har adgang til at opsætte, evaluere og se resultater".

5. Øvrige funktioner

Du kan markere relevante evalueringsskemaer(1) eller vælge alle,(2) hvis du ønsker at sammenligne resultater for de hold du har fulgt.

Du kan fremsøge tidligere gennemførte evalueringer under felet "søg" i menuen til venstre (3). Når en evalueringsperiode er afsluttet bliver evalueringsskemaer automatisk arkiveret og forsvinder fra "Mine evalueringer". Derfra vil de kunne findes under "Søg"(3)

Under "Tilføj note" kan du som underviser tilføje noter til evaluering (4). Læs mere om notefunktion og andre funktioner i særskilt vejledning.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Sådan åbner du evalueringsportalen
Næste Vejledning Start evaluering nu (Go-knap)
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os