Vejledninger

Mine evalueringer (Besvar skema og se resultater)

Opdateret

Som studerende på KP, modtager du et spørgeskema efter hvert afsluttet studieforløb eller praktikforløb. Du modtager en mail med adgang til det konkrete skema og du kan åbne skemaer og resultater direkte i Evalueringsportalen. Denne vejledning Er en hjælp til at få overblik over fanen "Mine Evalueringer".

  1. Overblik - "Mine evalueringer"
  2. Besvar spørgeskema
  3. Rediger besvarelse
  4. Se resultater
  5. Sprog, indstillinger og hjælp
  6. Andre funktioner

 

Klik på "Mine evalueringer" (1). Her finder du et overblik over de aktuelle evalueringer på de hold du følger.

KP Evaluering - Mozilla Firefox (Privat browsing)

2. Besvar spørgeskema

I overskriften for skemaet kan du se aktivitetens navn og forkortelse af faget.
Tryk på knappen "Besvar"(2) for at åbne Evalueringsskema.
Udfyld skema og husk at besvare alle spørgsmål inden du klikker på "Gem og næste".

3. Rediger besvarelse

Dit skema er inddelt i flere sider. En side med generelle KP-spørgsmål, og andre typer af skemaer som knytter sig til uddannelsen og det konkrete forløb. Disse sider er navngivet til venstre(3).

Når du har besvaret et skema ændres ikonet til "rediger"(3). Du kan således redigere dine svar frem til evalueringsperioden slutter.

4. Se resultater

Når du har besvaret evalueringsskema får du adgang til de kvantitative evalueringsresultater for hele holdet, såfremt der findes 5 eller flere besvarelser.

Du kan åbne resultaterne direkte i din browser (4), hente resultaterne som PDF-fil (5) eller eksportere resultaterne som Excel-fil(6)

5. Sprog og indstillinger

Du kan ændre sproget  for din opsætning og evalueringsskemaer til engelsk, ved at klikke på "English"

På de tre prikker , findes en hjælpeside med links til support og vejledninger, samt mulighed for at logge ud af Evalueringsportalen

6. Andre funktioner

Du kan markere relevante evalueringsskemaer eller vælge alle, hvis du ønsker at sammenligne resultater for de hold du har fulgt, som er blevet evalueret(1)

Under de tre prikker i højre side af skemaet(2, ) kan du se oplysninger om hvilke personer der har adgang til at besvare spørgeskemaer og se resultater for de evalueringer, som du har deltaget i.

Du kan fremsøge tidligere gennemførte evalueringer under "søg". Når en evalueringsperiode er afsluttet bliver evalueringsskemaer automatisk arkiveret og forsvinder fra "Mine evalueringer". Derfra vil de kunne findes under "Søg"(3)

Hver gang du skal udfylde et evalueringsskema, sendes der en e-mail til din KP-mail. I denne mail findes der et direkte link til dine spørgeskemaer i Evalueringsportalen. Linket er åbent i hele evalueringsperioden. Bemærk at du ved evaluering af undervisning vil blive orienteret om rammerne for besvarelse af den enkelte evaluering.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Sådan åbner du evalueringsportalen
Næste Vejledning Sådan åbner du evalueringsportalen
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os