Vejledninger

Mine evalueringer (Besvar skema og se resultater)

Opdateret May 06, 2020

Som studerende på KP, modtager du et spørgeskema efter hvert afsluttet studieforløb eller praktikforløb. Du modtager en mail med adgang til det konkrete skema og du kan åbne skemaer og resultater direkte i Evalueringsportalen. Denne vejledning Er en hjælp til overblik over "Mine Evalueringer".

  1. Overblik - "Mine evalueringer"
  2. Besvar spørgeskema
  3. Rediger besvarelse
  4. Se resultater
  5. Sprog, indstillinger og hjælp
  6. Andre funktioner

 

Klik på "Mine evalueringer" (1). Her finder du et overblik over de aktuelle evalueringer som er i gang på dine hold.

2. Besvar spørgeskema

I overskriften for skemaet kan du se aktivitetens navn og forkortelse af faget.
Tryk på knappen "Besvar"(2) for at åbne Evalueringsskema.
Udfyld skema og husk at besvare alle spørgsmål inden du klikker på "Gem og næste".

3. Rediger besvarelse

Dit skema er inddelt i flere sider. En side med generelle KP-spørgsmål, og andre typer af skemaer som knytter sig til uddannelsen og det konkrete forløb. disse sider er navngivet til venstre(3)

Når du har besvaret et skema ændres ikonet til "rediger"(3). Du kan således redigere dine svar frem til evalueringsperioden slutter.

4. Se resultater

Når du har besvaret evalueringsskema får du adgang til kvantitative resultater for hele holdet, såfremt der findes 5 eller flere besvarelser.

Du kan åbne resultater direkte i browser (4), hente resultater som PDF (5) eller eksportere resultater som Excel-fil(6)

5. Sprog og indstillinger

Du kan ændre sprog til engelsk for din opsætning og evalueringsskemaer, ved at klikke på "English"

På de 3 prikker findes en hjælpeside med links til support og vejledninger, samt mulighed for at logge ud af Evalueringsportalen

6. Andre funktioner

Du kan markere relevante evalueringsskemaer eller vælge alle, hvis du ønsker at sammenligne resultater for de hold du har fulgt, som er blevet evalueret(1)

Ved de 3 prikker(2) kan du se oplysninger om hvilke personer der har adgang til at besvare spørgeskemaer og se resultater for de evalueringer, som du har deltaget i.

Du kan fremsøge tidligere gennemførte evalueringer under "søg". Når en evalueringsperiode er afsluttet bliver evalueringsskemaer automatisk arkiveret og forsvinder fra "Mine evalueringer". Derfra vil de kunne findes under "Søg"(3)

Hver gang du skal udfylde evalueringsskema, sendes der en e-mail til din KP-mail. I denne mail findes der et direkte link til dine spørgeskemaer i Evalueringsportalen. Linket er åbent i hele evalueringsperioden. Bemærk at du ved evaluering i undervisning vil blive orienteret om rammerne for besvarelse af den enkelte evaluering.

0 Kommentar

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning Sådan åbner du evalueringsportalen
Næste Vejledning Sådan åbner du evalueringsportalen
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os