Vejledninger

Afbryd synkronisering fra Teams

Senest opdateret

Denne vejledning viser, hvordan du afbryder synkroniseringen til Stifinder på din PC ved hjælp af et program.
Når du er færdig, anbefaler vi dig at genstarte din PC.

Bruger du Mac, kan du fjerne synkronisering til Finder via denne korte vejledning

LÆS DETTE FØRST!

Hvis der er noget, der driller eller ikke opfører sig som i vejledningen, skal du henvende dig i Basen. Genstart din computer, så du får det hele lukket ned.

Filerne i din KP OneDrive forsvinder ikke. Når du er igennem denne vejledning, vil du stadig have dine filer fra OneDrive i din Stifinder, men filerne fra Teams vil være væk.

Synkronisering fra privat OneDrive vil blive stoppet. Hvis du i øjeblikket synkroniserer filer fra en privat OneDrive til din Stifinder, vil denne blive stoppet, og du skal efterfølgende selv genoprette denne synkronisering. ved at logge på igen.

Alle Microsoft-tjenester på din enhed lukkes under afsynkroniseringen. Sørg derfor for, at dit arbejde er gemt.

Følg kun denne vejledning, hvis du har mappen "KP" på din computer. Det kan du se via Stifinder-ikonet nederst på proceslinjen:

Teams vejledninger | Microsoft Teams

Har du denne mappe, skal du flg. nedenstående trin for at afsynkronisere

ER DINE FILER SYNKRONISEREDE OG KLAR TIL AT KØRE PROGRAMMET?

Klik på skyen i nederste, højre hjørne på proceslinjen. Er der et grønt flueben, er de seneste filer synkroniseret til skyen. Ellers skal du vente.

1. Hent filer til afsynkronisering

Følg dette link

Tryk på download-ikonet i øverste, venstre hjørne.

2. Pak filerne ud

Tryk på "Åbn fil"

Vælg "Udpak alle"

Tryk "Pak ud"

Nu er filerne pakket ud til din enhed.

 

3. Åbn filerne

Åbn mappen, der netop er dukket op efter udpakning

Dobbeltklik på den nederste fil

Tryk "Kør"

Indtast nu din KP-konto og din administratoradgangskode

Kan du ikke huske koden, kan du nederst trykke på "Legitimationsoplysninger for sikkerhedsenhed" og derpå benytte den kode, du anvender til at logge på din PC

Nu åbnes programmet

Tryk "J" og derpå "Enter" for at sætte programmet i gang og afbryde synkroniseringen.

Når afsynkroniseringen er færdig...

Du skal nu i pop-upvinduet logge på OneDrive igen. Tryk "Log på"

Tryk "Næste"

Tryk "Brug denne mappe"

Voila! Du har nu afsynkroniseret mapper fra Teams - genstart din PC for at imødekomme evt. udfordringer med Stifinder.

Expand or collapse content Afbryd synkronisering fra Teams - MacBook

Du kan i Finder se, om du synkroniserer fra Teams til din enhed, hvis der står "OneDrive - Delte biblioteker - KP".

Vejledning til fjernelse af den synkroniserede teams-mappe via GUI på macOS.

3.1. Tryk i toppen på sky-ikonet OneDrive og vælg indstillinger.

3.2. Gå til "Konto" og find de synkroniserede Teams-mapper der skal afsynkroniseres. Vælg "Stop synkronisering", tryk også "Stop synkronisering" i den efterfølgende pop-up

"OneDrive - KP" er dit eget OneDrive. Afbryd ikke synkroniseringen hertil.

2 kommentarer

Birgitte Hansson

Super god vejledning

Lene

Jeres vejledninger er så pædagogiske, det et bare at følge dem trin for trin. tak!

Tilføj din kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Gendan filer/mapper fra papirkurv i Teams
Næste Vejledning Opret fil via Templafy og upload til Teams
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os