Vejledninger

Slet og gendan kanaler

Opdateret

Slet en kanal i et Team

Hvis en kanal ikke længere giver mening for teamets samarbejdet, kan den slettes fra kanallisten. Selvom kanalen slettes, kan filerne fra den specifikke kanal fortsat genfindes på det underliggende SharePoint-site, hvor slettede filer også kan gendannes fra.

Kanalen kan gendannes, hvis den igen skal benyttes eller er blevet slettet ved en fejl.

Hvis du selv ikke har interesse i en kanal i et team, skal du ikke slette kanalen! Du kan i stedet vælge at skjule kanalen fra din visning.

Sletning af kanaler

For at slette en kanal skal du venstreklikke med musen på de tre prikker ud for kanalen (1).

Herefter vælger du "Slet denne kanal" (2)

Du mødes herpå af dette billede, hvor du vælger "Slet" (1). Du finder et direkte link til kanalens tilknyttede filer, som du kan klikke på uden at for det eksisterende vindue (2).

Samtalerne vil ikke længere vises i Teams, men også disse kan gendannes (indlæg).

Gendannelse af kanaler

For at gendanne en kanal skal du ud for teamets navn (1) vælge de tre prikker (2) og klikke på "Administrer team" (3)

Vælg "Kanaler"

Tryk på "Slettede"

Vælg nu den kanal, du ønsker at gendanne og klik på "Gendan"

Tryk igen på "Gendan"

Kanalen er nu gendannet og kan genfindes på kanaloversigten under teamet

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Send flere filer fra Teams i Outlook Webmail
Næste Vejledning Lav et nyt indlæg i en kanal i Teams
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os