Vejledninger

Udfyldelse af indstillingsskema

Senest opdateret

I forbindelse med de årlige lønforhandlinger, skal der udfyldes et indstillingsskema. Det kan du gøre som medarbejder, chef/leder eller tillidsrepræsentant. Nedensfor finder du vejledning til hvordan du opretter en indstilling.

Start med at gå ind på adressen https://kp.xflow.dk/kp/ - klik på Windows login

Klik herefter på 'Ny blanket' og vælg 'Indstilling til lønforhandling'

Når du først har indsendt din indstilling, er det ikke muligt at foretage ændringer. Du skal i stedet kontakte den person du har sendt din indstilling til, som kan annullere din blanket. Herefter kan du kan oprette en ny.
Leder/chef/TR kan også foretage ændringen i den allerede fremsendte indstilling.

Medarbejder

Udfyld nu felterne. Start med at vinge af i 'Medarbejder'. Klik herefter på 'Tryk her for at hente nedenstående oplysninger'. Øvrige felter bliver nu udfyldt med din stillingsbetegnelse, leder, afdeling samt dit forhandlingsberettigede forbund

Er du ansat som docent, special- og chefkonsulent eller på individuel kontrakt kan du forhandle for sig selv. Ønsker du at forhandle på vegne af dig selv, så gå videre til afsnittet "Docenter, special - og chefkonsulenter samt medarbejdere ansat på individuel kontrakt".

Ellers forsæt her.

Marker om der findes en lokal tillidsrepræsentant. Er du i tvivl kan du finde oplysningen på KP Intra ->tillidsrepræsentanter

Vælg hernæst om du ønsker at din indstilling sendes til din leder/chef eller tillidsrepræsentant. Fælles for begge er at du skal angive navn eller initialer på vedkommende. Tjek en ekstra gang at det er det korrekte navn du vælger.

Hvis du ikke er færdig med indstillingen og gerne vil gemme den til senere, så kan du klikke i venstre hjørne på 'Andre muligheder' og klik herefter på 'Gem kladde'.

Ingen lokal tillidsrepræsentant

Findes der ikke en lokal tillidsrepræsentant, skal du vælge 'nej'

Vælg nu om du vil sende din indstilling til din chef/leder eller om du vil sende den til forbundet.

Hvis du vil sende til forbundet, kan du i forbundslisten se mailadressen på hovedorganisationen, som du skal indtaste. Hvis du har modtaget besked fra forbundet om at sende til en specifik mailadresse skal du indsætte denne.

Herefter modtager dit forbund en mail med din indstilling. Du vil være cc. på denne mail. Nedenstående er et eksempel på hvordan mailen ser ud.

Når du har indsendt din indstilling, er det ikke muligt at foretage ændringer. Du skal i stedet kontakte dit forbund, om at du indsender en ny indstilling. Det er vigtigt du også opretter en sag på Basen, hvor du angiver at du skal have slettet den oprindelig indstilling.

Det er vigtig du angiver blanketnummer. Det finder du på forsiden, under "Mine blanketter og under "Dine afsluttede blanketter"

For Docenter, special- og chefkonsulenter samt medarbejdere ansat på individuel kontrakt

Angiv herefter initialer eller navn på din chef eller leder.

Udfyld til sidst hvilken lønforbedring du ønsker at indstille dig til - det er muligt både at indstille til kvalifikationstillæg, engangsvederlag eller begge dele.

Du kan læse mere om de årlige lønforhandlinger på KP Intra og i rammerne for løndannelse .

Når indstillingen er udfyldt, klikkes der på 'send til forhandling'. Blanketten går nu videre til enten leder, forbund eller tillidsrepræsentant.

Leder/chef

Udfyld nu felterne. Start med at vinge af i 'Leder/chef'. Dine oplysninger kommer automatisk ind under 'Udfylder af indstillingen'.

Indtast herefter navn eller initialer på den medarbejder du ønsker at indstille. Klik herefter på 'Tryk for at hente nedenstående oplysninger', hvorefter medarbejderens oplysninger hentes automatisk.

Du skal nu udfylde hvilken lønforbedring du ønsker at indstille din medarbejder til - det er muligt både at indstille til kvalifikationstillæg, engangsvederlag eller begge dele.

Du kan under rammerne for løndannelse læse lidt om hvilke kriterier du kan indstille medarbejderen til.

Når alt er udfyldt, klikkes der på 'send til forhandling'.

Hvis du ikke er færdig med indstillingen og gerne vil gemme den til senere, så kan du klikke i venstre hjørne på 'Andre muligheder' og klik herefter på 'Gem kladde'.

For dig som er tillidsrepræsentant

Udfyld nu felterne. Start med at markere i 'Tillidsrepræsentant' hvorefter dine oplysninger automatisk kommer ind under 'Udfylder af indstillingen'.

Indtast herefter navn eller initialer på den medarbejder du ønsker at indstille. Klik herefter på 'Tryk her for at hente nedenstående oplysninger'. Medarbejderens stillingsbetegnelse, leder, afdeling samt det forhandlingsberettigede forbund hentes automatisk.

Du skal nu udfylde hvilken lønforbedring du ønsker at indstille medarbejderen til - det er muligt både at indstille til kvalifikationstillæg, engangsvederlag eller begge dele.

Du kan under rammerne for løndannelse læse lidt om hvilke kriterier du kan indstille medarbejderen til.

Når alt er udfyldt, klikkes der på 'send til forhandling'.

Hvis du ikke er færdig med indstillingen og gerne vil gemme den til senere, så kan du klikke i venstre hjørne på 'Andre muligheder' og klik herefter på 'Gem kladde'.

Skulle der være problemer, kontakt da XFlow supporten på telfon 72 48 75 01 mellem kl. 9-14.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Søgning af blanketter hos andre i rettighedsgruppen
Næste Vejledning Godkendelse af indstilling
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os