Vejledninger

Godkendelse af indstilling

Senest opdateret

Du skal godkende de indstillinger som der bliver sendt til dig. Du modtager dagligt en mail fra XFlow hvis du har udbehandlede indstillinger liggende.

Du godkender på følgende måde:

På dit overblik,  under gruppen 'Venter på dig', kan du se alle de indstillinger som er sendt til dig.

For dig som tillidsrepræsentant

Du åbner indstillingen ved at dobbeltklikke på den. Du har herefter følgende muligheder:

Du skal nu enten sende til forhandling eller anullerer indstillingen.

  • 'Sende til forhandling'. Lønindstillingen overføres automatisk til overbliksskema, som du modtager når indstillingsperioden er afsluttet. Du kan bruge overblikket til udveksling med den respektive chef for området.
  • 'Annullere blanketten'. Indstillingen vil slettet.
    Hvis du bruger denne funktion vil dit medlem modtage en mail om at indstillingen er anullereret. Anvend derfor kun denne funktion efter aftale med medarbejderen.
  • Hvis du undlader at gøre noget, vil indstillingen ligge tilgængelig for dig og medarbejderen i systemet, men vil ikke indgå i det samlede excelark som du modtager efter indstillingsperioden. Derudover vil du også dagligt modtage en mail om at du  mangler at tage stilling til indstillinger.

 

Når indstillingsperioden er afsluttet vil både TR og chef modtaget et excelark med de indstillinger de hver især har modtaget. Disse ark kan i udveksle med hinanden inden i går til forhandlingerne.

For dig som leder/chef

Du skal nu gå ind på hver enkelt indstilling og læse igennem samt eventuelt godkende den.

Du skal nu enten sende til forhandling eller annullerer indstillingen.

  • 'Sende til forhandling'. Lønindstillingen overføres automatisk til overbliksskema, som du modtager når indstillingsperioden er afsluttet. Du kan bruge overblikket til udveksling med den respektive chef for området.
  • 'Annullere blanketten'. Indstillingen vil slettet. Anvend derfor kun denne funktion efter aftale med opretteren af indstillingen. Opretteren vil modtage en mail om at indstillingen er anullereret.

Undlader du at gøre noget, vil indstillingen ligge tilgængelig for dig og din medarbejder, men vil ikke indgå i det samlede excelark som du modtager efter indstillingsperioden.  Derudover vil du også dagligt modtage en mail om at du  mangler at tage stilling til indstillinger.

 

Når indstillingsperioden er afsluttet vil både TR og chef modtaget et excelark med indstillinger de hver især har modtaget. Disse ark skal i udveksle med hinanden inden i går til forhandlingerne.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Udfyldelse af indstillingsskema
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os