Vejledninger

Ansættelse uden opslag

Senest opdateret

Herunder ansættelse på særlige vilkår af medarbejdere i fleksjob eller løntilskud

Ansættelse af medarbejdere uden opslag sker som regel, hvis man skal have n vikar, studentermedhjælper eller lign. som er af under et års varighed eller du skal ansætte en medarbejder på særlige vilkår (fleksjob og løntilskud) hvor opslag ikke er påkrævet.

Gå ind på dit dashboard i Emply. I boksen 'Ansættelse uden opslag, klikker du på linket.

Der åbnes nu en side med informationer som du skal udfylde.

OBS - Hvis du i forbindelse med ansættelsen ikke har modtaget CV kan du i dette tilfælde uploade en blank side under CV,. Det er vigtigt du eftersender CV efterfølgende.

Når du har klikket på 'Ansøg', så modtager din personalekonsulent en mail om dit ønske om ansættelse.

Når personalekonsulent har udfyldt data på oprettelsen modtager du selve rekrutterings- og ansættelsesblanketten til udfyldelse  således at HR, IT, ØKO og FM får de nødvendige oplysninger til at igangsætte din ansættelse af din nye medarbejder.

I samme øjeblik du har udfyldt og sendt blanketten retur, fremsendes der automatisk et personaleoplysningsskema til din nye medarbejder, som vil danne grundlag for den endelig lønindplacering. (Det er vigtigt, at medarbejderen får udfyldt skemaet, da processen ellers går i stå.)

Månedslønnede: Når HR har beregnet de forskellige ancinniteter og lavet et udkast til lønsammensætning, vil du modtage en mail i Outlook, hvor efter du skal gå i forhandling med TR om lønnen. Når løn er godkendt fortsætter processen.

Timelønnede: Der skal ikke sendes forslag til løn, så processen fortsætter når Personalekonsulent har modtaget oplysningsskema

Personalekonsulenten laver som det sidste i processen ansættelsebrevet og sender til medarbejderen. Når dette er sendt, sendes der automatisk mails til relevante interessenter.

 Ansættelsen er nu afsluttet og du kan glæde dig til at din nye medarbejder starter :)

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Hvordan indmelder jeg fratrædelse på en medarbejder
Næste Vejledning Hvor ser jeg udfyldte formularer på mine medarbejdere?
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os