Vejledninger

Hvordan opretter jeg et ansættelsesudvalg (Team) i Emply?

Senest opdateret

Når du har sendt dit jobopslag til godkendelse, er det tid til at oprette dit ansættelsesudvalg. Det gør du ligeledes i Emply, og bemærk - I Emply kaldes ansættelsesudvalg for team.

Den projektleder og kontaktperson, du tidligere har angivet under "Jobdetaljer", bliver  automatisk tilføjet som en del af ansættelsesudvalget.

  • Tryk enten på "Tilføj teammedlem" (1) eller på fanen 'Team' (2) for at tilføje flere ansættelsesudvalgsmedlemmer:
  • Tryk igen på "Tilføj teammedlem":
  1. Stil dig i feltet 'Tilføj bruger' og tilføj navnene på de medarbejdere, der skal være i ansættelsesudvalget ved at begynde at skrive navnet og vælge det, når det kommer frem. Sørg for at vælge alle navnene på ansættelsesudvalget.
  2. Markér knappen "Send besked" for at få åbnet en mailskabelon, så du kan sende en besked til medlemmerne om, at de er blevet tilknyttet som ansættelsesudvalgsmedlem.
  3. Klik på "Gem".

Når du har trykket "Gem", får du en ny pop-up, hvor du kan vælge en mailskabelon, der skal sendes til ansættelsesudvalget.

1. Vælg skabelonen "1. KP ansatte - Tilknyttet som medlem af ansættelsesudvalg".

Skal I tilføje eksterne medlemmer til ansættelsesudvalget?

Skal der tilføjes eksterne medlemmer, som ikke er ansat på KP, skal du kontakte HR ([email protected]) for at få dem oprettet i Emply. Når HR har oprettet dem, kan du efterfølgende tilføje dem på samme måde som med interne medlemmer. VIGTIGT: Eksterne medlemmer skal i stedet have mailskabelon 2: '2. Eksterne (Ikke KP ansatte) - Tilknyttet som medlem af ansættelsesudvalg', da de skal have et eksternt link uden om SSO.

  1. Nu åbnes mailskabelonen, og hvis du trykker på knappen 'DEMO' kan du se, hvordan mailen vil se ud ved afsendelse med flettefletterne udfyldt. I mailen er der direkte link til stillingen i Emply samt link til vejledning til hvordan man rangerer kandidater i Emply.
  2. Tryk herefter på 'Send'

Du har nu tilføjet ansættelsesudvalg (Team) og sendt mail med link til stillingen i Emply.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Hvordan laver jeg en kandidatrapport?
Næste Vejledning Hvordan opretter jeg et INTERNT jobopslag i Emply?
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os