Vejledninger

Sådan forhindres Outlook i at lave en "Send og modtag" session ved afslutning

Opdateret Nov 15, 2019

Når du afslutter Outlook starter en "Send og modtag" session som kan tage noget tid inden Outlook endelig lukkes. Dette kan du slå fra.

1. I Outlook tryk på: "Filer":

2. Vælg: "Indstillinger":

3. Vælg nu fanebladet: "Avanceret" (1) og tryk på: "Send og modtag" (2)

4. Fjern nu fluebenet ud for: "Udfør en automatisk Send/modtag-handling ved afslutning" (1) og tryk på: "Luk" (2)

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning Fjern autoudførelse til kontaktforslag i Outlook
Næste Vejledning Hvis du ikke har Teams knappen i Outlook
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os