Vejledninger

Lad studerende rette hinandens opgaver (for undervisere)

Senest opdateret

Denne vejledning vil vise, hvordan man som underviser kan give adgang til at studerende kan rette hinandens opgaver i Itslearning. I praksis betyder det at studerende får "evalueringsrettigheder" på selve opgaven og at de giver hinanden feedback. Dette betyder at underviseren ikke kan give feedback samtidig.

Husk at eksaminer fortsat håndteres i Wiseflow.

1. Opret en opgave på en plan ved at klikke 'Tilføj ressource' (1) og vælge 'Afleveringsopgave' (2)

2. Udfyld titel for opgaven (1), en beskrivelse/rammen for opgaven (2). I venstre kolonne har du mulighed for diverse indstillinger som deadline for Afleveringsopgaven

3. Det er også i venstre kolonne du finder indstillingerne for at give de studerende mulighed for at rette hinandens opgaver. Under "Den studerendes egen bedømmelse og bedømmelse af medstuderende" giver du ved at sætte flueben ud for "Skal bedømmes af medstuderende"(1) de studerende mulighed for at give feedback på hinandens opgaver.

4. Når du vælger at opgaven skal bedømmes af medstuderende for mulighed for at "Aktivere anonym bedømmelse af medstuderende"(1). Feedbacken på opgaven vil nu være fra en anonym studerende. Der er ikke anonymitet for underviser. Længere nede i venstre kolonne kan du tilvælge om afsenderen af opgaven skal være anonym ved at sætte flueben i "Navne skjules under bedømmelse" under "Anonym afsendelse"(2), hvilket betyder, at der er anonymitet for både studerende og underviser. Klik nu på "Opret afleveringsopgave"(3).

5. Afleveringsopgaven er nu oprettet på planen for dagen. Klik på afleveringsopgaven på planen.

Du har nu oprettet en opgave med Itslearnings opgaveværktøj, som studerende kan se på deres forside, hvor den studerende kan se andres besvarelser og give feedback på dem.

Har du brug for hjælp? 

Du kan altid få hjælp af Basen Online ved at oprette en sag på basen.kp.dk.

Du kan finde yderligere hjælp og vejledning på KP Intra (kræver KP-login). 

1 Kommentar

Charlotte Voigt

Hvad er forskellen på denne fremgangsmåde, og hvis man sætter hak i indstillingerne ved "Skal bedømmes af medstuderende"?

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Arbejdsopgave
Næste Vejledning Gem video-fil, så Itslearning og WISEflow kan håndtere den (for studerende)
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os