Vejledninger

Find og naviger i dine undervisningsplaner

Senest opdateret

Planer er Itslearnings ord for "lektioner". Du kan tilgå dine planer for undervisningen flere steder i Itslearning. I denne vejledning introduceres du til de forskellige steder, hvor du kan tilgå dine planer, samt hvordan du kan læse planerne. 

I denne vejledning gennemgår vi:

1. Find dine planer via kalender

1.1. Klik på fanen "Kalender" (1). Når du tilgår din kalender, kan du se dit skema for de rum, du har markeret i venstre kolonne (2). Du kan markere et rum ved at klikke på det i kolonnen og dermed se rummets begivenheder. Hvis der er tilknyttet en plan til en begivenhed, kan du tilgå planen ved at klikke på begivenheden (3). Du kan se, at der er tilknyttet en plan på det lille ikon nederst i højre hjørne (4)

Du kan kun se rum i kalenderen, der er stjernemarkeret. Du stjernemarkerer et rum på Startsiden.

1.2. Når du klikker på en begivenhed med en tilknyttet plan, får du vist et udsnit af planen (1)

1.3. Klikker du et vilkårligt sted på udsnittet af planen, kommer du ind på selve planen, og du kan se de tilhørende informationer

1.4. Klikker du på "Start/Fortsæt"(1) på udsnittet af planen, kommer du direkte til de tilknyttede ressourcer (1)

1.5. Her kan du se de tilknyttede ressourcer, som du kan skifte imellem (1). Du kan herfra vælge at gå til selve planen (2)

2. Find dine planer via rum

2.1. Tilgå det rum du vil se planer for og klik på planer (1) for at se den samlede undervisningsplan. Under "Begivenheder" kan du se de næste undervisningsgange (2) og åbne den enkelte plan ved at klikke på det lille ikon (3)

2.2. Når du er inde på "Planer" kan du finde dine planer inddelt i fire kategorier: Aktuelle, Tidligere, Uden dato og Emne.

Du kan høre mere om de fire kategorier i denne video: Itslearning introduktionsvideo

3. Læs en plan

3.1. Klikker du dig ind på en plan, kan du se det tilknyttede billede (1) samt planens titel (2), dato (3), emne (4) og beskrivelse (5). Derudover kan du se de tilknyttede ressourcer og aktiviteter (6).

Har du brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp af Basen Online ved at oprette en sag på basen.kp.dk.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Introduktion til rum
Næste Vejledning Skema og kalender
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os