Vejledninger

6.9 Læringssti

Opdateret Aug 30, 2021

Læringssti er er værktøj, du kan benytte til at samle flere indholdselementer i en bestemt rækkefølge. Når en studerende har 'gennemført' et element, så gives der adgang til det næste element i læringsstien. Følg vejledningen og lær, hvordan du kan bygge en læringssti.

OBS: Du kan ikke tilføje elementer fra fx Litteratur, Peergrade eller andre 3.parts værktøjer direkte til en læringsti. Du kan i stedet oprette en Side eller en Note hvor du indsætter et link eller trælink til elementet. 

Se en introduktionsvideo til Læringssti

1. Producer dine elementer

Du skal starte med at producere de elementer, som du vil have i læringsstien fra Itslearnings værktøjer. Se vejledninger til forskellige Ressourcer og Aktiviteter på linket, og lav elementer. Du behøver ikke tilføje filer du har på dit lokale drev eller i Onedrive.

Du  kan vælge at oprette dine elementer i planen eller direkte i en mappe i Ressourcer. 

2. Opret læringssti

2.1. Vælg 'Tilføj' (1) under ressourcer og aktiviteter, og vælg 'Vis alle' (2).

2.2. Tilføj 'Læringssti'

2.3. Vælg 'Tilføj ressource' ud for et af trinene, og vælg hvorfra du vil tilføje et element til læringsstien. Har du allerede oprettet elementet i planen eller i en mappe, kan du vælge 'rum' og finde elementet via ressourcer.

2.3.1. Vælg det element, du vil indsætte i læringsstien og tryk 'Tilføj'.

OBS: Du kan ikke tilføje elementer fra fx Litteratur, Peergrade eller andre 3.parts værktøjer direkte til en læringsti. Du kan i stedet oprette en Side eller en Note hvor du indsætter et link til elementet. 

2.4. Du kan ændre på rækkefølgen af elementerne til venstre for indholdet (1), og tilføje trin nederst (2).

2.5. Når du er færdig med at bygge læringsstien trykker du 'Fuldfør læringssti'. Herefter skal du angive, om læringsstien skal være synlig for de studerende. Luk herefter vinduet på kryds.

2.6. Nu kan du se læringsstien ved dine ressourcer og aktiviteter. Du kan redigere dens indhold, synlighed og titel ved at klikke på læringsstien.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

Send mig en email når nogen besvarer denne kommentar
Forrige Vejledning 6.8 Side
Næste Vejledning 6.10 video.kp.dk og Itslearning
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os