Vejledninger

Introduktion til rum

Senest opdateret

I Itslearning har du som studerende en række rum. I et rum kan du se opslag, undervisningsplaner, opgaver og meget mere. Du kan enten have et rum for hvert fag i et semester, eller et rum som indeholder hele semesteret. I denne vejledning får du en introduktion til, hvordan du finder dine aktuelle og arkiverede rum, samt hvordan du navigerer i et rum. 

I denne vejledning gennemgår vi:

1. Find dine rum

1.1. Når du er logget på Itslearning lander du på startsiden. Her får du et overblik over dine aktive rum. Du kan se dine stjernemarkerede rum (1) og dem, der ikke er (2)

Når et rum er stjernemarkeret får du notifikationer fra det, og du vil kunne finde det i kalenderen samt i Itslearning appen.

1.2. Du kan tilgå et rum fra startsiden ved at klikke på det, eller du kan klikke på fanen 'Rum' (3), hvor du har en hurtig adgang til dine stjernemarkerede rum

3. Find dine arkiverede rum

3.1. Når din undervisning er afsluttet bliver rummet arkiveret. Du kan altid finde dine arkiverede rum igen ved at klikke på fanen 'Rum' (1), og vælge 'Alle rum' (2)

3.2. I overblikket over alle dine rum, kan du vælge at se dine arkiverede rum (3)

4. Hvorfor har jeg ikke adgang til rum?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke har adgang til et rum.

Her kommer nogle forslag:

  • Din undervisning er ikke startet endnu. Oftest kan man først finde rum to uger før undervisningen starter.
  • Undervisningen er afsluttet og rummet er arkiveret, se punkt 3: Find dine arkiverede rum
  • Der er en fejl i de studieadministrative systemer.

Kontakt Basen Online for nærmere information

Opret en sag på basen.kp.dk

5. Notifikationer og beskeder

5.1. Du kan se dine notifikationer på klokkeikonet øverst i højre hjørne (1), når du er logget ind på Itslearning. Når du klikker på ikonet, vises de fem nyeste notifikationer. Har du mere end fem notifikationer, kan du se dem ved at klikke på 'Vis alle' (2)

For at modtage notifikationer skal du huske at stjernemarkere dine rum.

5.2. I beskedværktøjet kan du modtage og sende beskeder. Du tilgår værktøjet ved at klikke på beskedikonet øverst i højre hjørne (1). I visningen kan du se en oversigt over dine beskeder, og sende en ny besked (2).

5.3. I beskedvisningen har du adgang til alle dine beskeder. Du kan bruge søgefunktionen(1) til at finde en besked, eller filtrere din søgning (2)

5.4. Klik på 'Ny besked'(1) og send en ny besked. Angiv en eller flere personer, som beskeden skal sendes til (2), og skriv din besked (3). Du kan tilføje filer (4) og derefter sende din besked (5). Skriver du til flere personer, så starter du en gruppesamtale mellem dig og de valgte personer

5.5. Når du har en besked åben, vil du kunne se et tandhjul i højre hjørne (1). Ved at klikke på tandhjulet vil du få mulighed for at søge i samtalen (2), markere beskeden som ulæst (3) og kunne se en oversigt over deltagere i samtalen (4)

5.6. Slå e-mail påmindelser til ved at tilgå menuen for din profil (1), og vælg 'Dine indstillinger' (2)

5.7. Du kan både få beskeder på e-mail omkring nye opgaver, nyheder og opslag, og så kan du også modtage e-mailpåmindelser om, at du har nye beskeder i Itslearning. Klik på "Beskeder - Nortifikationer (1), for at indstille dine ønskede notifikationer.  

Har du brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp af Basen Online ved at oprette en sag på basen.kp.dk.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Introduction to Itslearning (english)
Næste Vejledning Find og naviger i dine undervisningsplaner
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os