Vejledninger

2.1 Intro til Itslearning

Opdateret Sep 16, 2021

Itslearning er KPs fælles Learning Management System (LMS) og den centrale digitale læringsplatform for alle uddannelser og alle studerende. Det er her de studerende finder deres skema, undervisningsplaner og undervisningsmaterialer og kommunikerer med deres medstuderende og undervisere.

I videoen herunder får du en introduktion til Itslearning fra et underviserperspektiv. Der er direkte links til vejledninger som uddyber de mange funktioner og muligheder, som du kan klikke på, hvis du vil vide mere om netop det emne.

Du kan finde yderligere hjælp og vejledning på KP intra (kræver KP-login)

Hvad skal jeg kunne som underviser i Itslearning?

Som ny underviser i Itslearning, skal du kunne de basale ting for at udvikle og afholde din undervisning - det handler om at finde dine undervisningsrum, arbejde med undervisningsplanen og kommunikere med dine studerende.  Det er netop den information du finder her i vores "Kom i gang" vejledninger

Din uddannelse har udviklet et sæt anbefalede retningslinjer, der beskriver, hvordan du skal bruge Itslearning. Formålet med retningslinjerne er at skabe en fælles praksis som I i fællesskab kan være med til at udvikle, og løbende at styrke kvaliteten jeres brug af Itslearning. 

Find og læs din uddannelses retningslinjer her

Har du brug for hjælp?

Du kan altid få hjælp af Basen ved at oprette en sag på basen.kp.dk eller, hvis det haster, ringe på 70 890 990 i tidsrummet 07.45 – 15.00.

Du kan finde yderligere hjælp og vejledning på KP intra (kræver KP-login). Hver mandag og torsdag afholder vi online spørgetimer hvor ud kan få hjælp til Itslearning. Forrige Vejledning 1.11 Opret et portfolio i Itslearning
Næste Vejledning 2.2 Kom i gang med Rum
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os