Vejledninger

Kopier din undervisningsplan til et andet rum

Opdateret

Mange undervisere har glæde af at genbruge materialer eller hele forløb fra tidligere. Itslearning giver mulighed for at kopiere indhold fra rum til rum.

Denne vejledning forsøger at vise, hvordan du kan kopiere et eller flere emner til et andet rum.

Kopiering af undervisningsplan

1. Gå til planer i det rum du vil kopiere planen fra

2. Vælg fanebladet "Emne" (1), sæt flueben i det eller de emner du ønsker at kopiere til et andet rum (2), klik på "Handlinger" (3) og vælg "Kopier" (4)

3. Klik på "Vælg et rum"

4. Vælg det aktuelle rum, det skal kopieres til (1) og tryk "Kopier" (2)

Du skal have adgang til det rum du ønsker at kopiere til.

5. Vælg kopieringsindstillinger - (1) og (2) og tryk "Kopier" (3)

  1. Det anbefales ikke at du bruger de samme datoer, fra rummet du kopierer fra, til rummet du kopierer til
  2. Det anbefales at du kopierer materialet fra rummet med

6. Kopieret, klik "Luk"

7. Se resultatet, det valgte indhold er nu kopieret til det nye rum

OBS! I nogle tilfælde kan du opleve at få en fejlbesked som nedenstående sektion. Dette er typisk fordi, der ligger noget indhold, i det rum du forsøger at kopiere til, som har samme navn - fx fordi der allerede tidligere er kopieret noget ind i rummet.

Fejlbeskeder og deres løsninger

1. Ikke alt indhold kan kopieres

Løsning: Slet indholdet fra destinations-rummet

Vigtigt! Gå til det rum som du vil kopiere til.

1.1. Sæt flueben ud fra det eller de emner du vil slette (1), klik "Handlinger" (2) og klik "Slet" (3)

1.2. Klik "Bekræft"

Det er også nødvendigt at slette indholdet af "skraldespanden" for rummet.

1.3. Klik på "Mere" (1) og klik bagefter på "Skraldespand" (2)

1.4. Der findes 2 faner inde i skraldespanden, "Elementer" (1) og "Planer" (2)

1.5. Klik på fanebladet "Planer" (1), Sæt flueben ud for det indhold, som skal slettes (2) og klik "Slet permanent" (3)

1.6. Kopier igen

Nu kan du foretage kopieringsproceduren igen - denne gang uden fejlbesked.

Hvis du stadigvæk får en fejlmelding, kan du foretage proceduren med permanent sletning af indhold i skraldespanden ved fanen "Elementer". Dette gør du ved at følge samme vejledning, men vælge fanen "Elementer" i stedet for "Planer" i trin 1.5.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Kom i gang med ny planlægger
Næste Vejledning Kopier gammel undervisningsplan til et andet rum med ny planlægger
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os