Vejledninger

Klargør eksamen i esas og WISEflow (VU)

Senest opdateret

1. Fremsøg PUEn, og scrol ned til boksen Bedømmelsesrunder i venstre side af PUE-billedet:

2. Hvis der som i dette eksempel ikke står en bedømmelsesrunde i boksen: Klik på plusset øverst til højre i boksen, hvorefter dette billede åbner op:

3. Du skal ikke foretage dig noget i billedet, blot klikke Gem og luk (Alt + S).

4. Du er nu kommet tilbage i PUE-billedet. Klik Gem (Ctrl + S).

5. Der er nu dukket en linje op i Bedømmelsesrunder-boksen.

6. Klik på bedømmelsesrunden og tjek, at du kan se alle de studerende.

Bemærk at der kan gå lidt tid, inden esas har hentet alle studerende ind. Du kan evt. opdatere (F5) nogle gange, med 5-10 sekunders mellemrum, for at få dem alle med over. Hvis der stadig mangler nogle, kan du tilføje dem manuelt. Se særlig manual.

7. Når din bedømmelsesrunde er klar, skal du indtaste det 8-cifrede nummer, der står foran titlen, når du skal oprette flowet i WISEflow.

Du kan enten bare indtaste det manuelt, eller du kan få fat i det til udklipsholderen ved at klikke på navnet, og så markere det på det billede der åbner:

8. Du går nu i WISEflow, vælger esas under Vælg kilde, indsætter nummeret i feltet Bedømmelsesrunde-nummer, og klikker på Hent kildedata:

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du har klikket på Hent kildedata, hvor der står noget med at en eller flere af de studerende ” … mangler valid mail-adresse …”, skal du ind på den pågældende studerende i esas og indsætte kp-mailadressen. Se vejledning.

Du kan bruge samme metode som hidtil i WISEflow, hvis du opretter et flow ved at kopiere et tidligere. Når du i processen har valgt ”Kilder”, kommer ovenstående billede op, hvor esas allerede er valgt.

0 Kommentarer

Tilføj kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Forrige Vejledning Manuel indtastning af bedømmelse på modul der ikke er i esas (VU)
Næste Vejledning Klargør en reeksamen i esas og WISEflow (VU)
Mangler du stadig hjælp? Kontakt os